ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΛΛΑΔΑ/ΚΥΠΡΟΣ

Tο Ελληνικό Περίπτερο στην AUSA 2019 δια χειρός του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει για έκτη συνεχόμενη χρονιά το Ελληνικό Περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Αμυντικών Συστημάτων AUSA 2019 που θα πραγματοποιηθεί στις 14-16 Οκτωβρίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο Walter Washington Convention Center στην Washington των ΗΠΑ.

Η διοργάνωση της AUSA Annual Meeting & Exposition η οποία έχει καταστεί θεσμός στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας συγκεντρώνει περισσότερους από 550 εταιρίες/εκθέτες και αποτελεί πόλο έλξης για ειδικούς στον τομέα της άμυνας, κυβερνητικούς αξιωματούχους και αντιπροσώπους των ενόπλων δυνάμεων από όλο τον κόσμο, με τον αριθμό των επισκεπτών να ξεπερνά τους 30.000 κάθε χρόνο.

Η AUSA αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τις ελληνικές εταιρείες άμυνας να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα στους επαγγελματίες του κλάδου, τον αμερικανικό στρατό αλλά και στην παγκόσμια στρατιωτική κοινότητα.

Οι ελληνικές εταιρείες που θα συμμετάσχουν στη φετινή διοργάνωση είναι:

HELLENIC AEROSPACE INDUSTRY, HELLENIC DEFENCE SYSTEMS, INTRACOM DEFENCE – IDE, SYSTEMS SUNLIGHT, THEON SENSORS, ALPHA SYSTEMS, AEL JOINT VENTURE, AEROSERVICES, ALTUS LSA, DEFEA, MILTECH HELLAS

Η Ελληνική συμμετοχή στην AUSA 2019 τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) , του Enterprise Greece, της Ένωσης Ελληνικών Εταιριών Αεροδιαστημικής, Ασφάλειας και Άμυνας και του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού.

Ο πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Νικόλαος Μπακατσέλος δήλωσε για τη φετινή διοργάνωση: «Διανύουμε μια περίοδο, στην οποία οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις βρίσκονται στο υψηλότερο σημείο τους. Σε αυτή τη συγκυρία διαμορφώνονται οι ιδανικές προϋποθέσεις ώστε η παρουσία μας στην AUSA να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη διασύνδεση ανάμεσα στα δύο κράτη, υπογραμμίζοντας αφενός στο γεωπολιτικό επίπεδο τον στρατηγικό ρόλο της χώρας μας, αναβαθμίζοντας αφετέρου την ελληνική αμυντική βιομηχανία, συμμετέχουσα και συνομιλούσα με τις κυρίαρχες δυνάμεις στο παγκόσμιο πλαίσιο».

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ: https://www.amcham.gr/events/event/6th-hellenic-pavilion-ausa-2019/

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ, ARMYVOICE, CNN, DEFENCE POINT, ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, EMEA, GREEK REPORTER, HELLENIC DEFENCE, MILITAIRE, ΠΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, PRONEWS,  ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, VORIA

Προηγούμενο άρθροΕπόμενο άρθρο