ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Το μηνιαίο περιοδικό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ έχει καθιερωθεί ως η πλέον αξιόπιστη, έγκυρη και ακριβής έκδοση του τομέα του στην ελληνική γλώσσα. Συντάσσεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους με δεκαετίες εμπειρίας στην παρουσίαση της αμυντικής πολιτικής και τεχνολογίας, καθώς και από πανεπιστημιακούς εξειδικευμένους σε θέματα διεθνών σχέσεων και στρατηγικών σπουδών, παρέχοντας μιαν άρτια, ανεξάρτητη, απροκατάληπτη και ισορροπημένη ανάλυση των εξελίξεων στην Ελλάδα και στον κόσμο, η οποία είναι μοναδική στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.

Ύλη-Δομή
• H ελληνική πολιτική άμυνας και ασφάλειας, καθώς και η εξωτερική πολιτική.
• H εγχώρια και διεθνής δραστηριότητα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων.
• Tα προγράμματα προμηθειών του ελληνικού υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
• Tα ευρωπαϊκά και διεθνή προβλήματα άμυνας και ασφάλειας.
• H εξέλιξη της αμυντικής τεχνολογίας και των προγραμμάτων προμηθειών ενόπλων δυνάμεων στην ανατολική Μεσόγειο, στην Ευρώπη και στον κόσμο.

ΚΑΤΑΔΡΟΜΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Το διμηνιαίο περιοδικό ΚΑΤΑΔΡΟΜΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ έχει καθιερωθεί ως η πλέον αξιόπιστη, έγκυρη και ακριβής έκδοση του τομέα του στην ελληνική γλώσσα. Το υψηλού επιπέδου περιεχόμενο της συντάσσεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους με προσωπική εμπειρία σε δυνάμεις ειδικών επιχειρήσεων και χρήση συναφούς εξοπλισμού, καθώς και από επαγγελματίες του τομέα γενικότερα.

Ύλη-Δομή
• Oι σύγχρονες ελληνικές και διεθνείς αντιλήψεις ειδικών επιχειρήσεων.
• Oι δραστηριότητες και ικανότητες των ελληνικών και διεθνών δυνάμεων ειδικών επιχειρήσεων.
• H εξέλιξη της σχετικής τεχνολογίας και του χρησιμοποιούμενου εξοπλισμού τα προγράμματα προμήθειας εξοπλισμού ειδικών επιχειρήσεων των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων.

ΜΑΧΕΣ & ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ
Το διμηνιαίο περιοδικό ΜΑΧΕΣ & ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, συνεχίζει την παράδοση του επιτυχημένου περιοδικού «ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ», καθώς συντάσσεται από τους ίδιους ανθρώπους και ακολουθεί τις ίδιες αρχές παρουσίασης της ιστορίας με ζωντανή αφήγηση και κριτική ματιά. Αξιοποιώντας τις πλέον σύγχρονες τεχνικές γραφικών, παρουσιάζει, αναπαριστά και αναπλάθει πεδία μαχών, στολές, οπλισμό, πολεμιστές και σκηνές μάχης, με χάρτες και πίνακες αποκλειστικά δημιουργημένους για τα αντίστοιχα άρθρα του.
Με νέο, δυναμικό και περιγραφικό τίτλο, συνεχίζεται το ταξίδι στη συναρπαστική πολεμική ιστορία –και όχι μόνο– με την αίσθηση πως στη σημερινή εποχή της «πολιτικά ορθής Ιστορίας» –που στην ουσία αποτελεί παραχάραξη, αλλοίωση και μυθοπλασία– θα προσφέρει όσο το δυνατόν αντικειμενική και αληθινή γνώση του παρελθόντος.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ / EΤΗΣΙΑ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
Η έκδοση αυτή αποτελεί σημαντικό εργαλείο για τους ανθρώπους που ασχολούνται με θέματα Άμυνας τόσο από τη θέση κρατικών λειτουργών (υπουργεία, πρεσβείες, επιτελικά γραφεία των τριών όπλων, υπηρεσίες προμηθειών), όσο και από την θέση στελεχών ελληνικών αμυντικών βιομηχανιών και αντιπροσώπων αμυντικού υλικού γενικότερα.

Ύλη-Δομή
• Δεδομένα, πίνακες, χάρτες και αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό.
• Εμπεριστατωμένη και σε βάθος ανάλυση του ευρύτερου γεωπολιτικού χώρου στον οποίο εντάσσεται η Ελλάδα και λεπτομερή καταγραφή του συσχετισμού ένοπλης ισχύος Ελλάδας – Τουρκίας – Κύπρου.