ΔΙΕΘΝΗ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με Διοργανωτές της Defence Exhibition Athens (DEFEA) 2023

Τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού (ΣΕΚΠΥ) κ. Αναστάσιο Ροζολή, τον πρόεδρο της εταιρίας οργάνωσης εκθέσεων ROTA A.E. κ Γεώργιο Τσαούσογλου, τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Αλέξιο Λαγουδάκη και τον Διευθυντή της Έκθεσης «DEFEA 2023» κ. Βασίλειο Μπάρκα.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήθηκαν δράσεις οργανωτικού και συντονιστικού χαρακτήρα, καθώς και ο προγραμματισμός ενεργειών αναφορικά με την διεξαγωγή της επικείμενης έκθεσης «DEFEA 2023» που θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 11 Μαΐου 2023 στην Αθήνα. Σημειώνεται ότι κατά το έτος 2021, η έκθεση DEFEA έλαβε χώρα για πρώτη φορά στην Αθήνα (πατήστε εδώ).
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα διοργάνωσης εκθέσεων αμυντικού υλικού υψηλού επιπέδου, μέσω των οποίων αναδεικνύονται και προβάλλονται οι δυνατότητες της χώρας τόσο σε επίπεδο διοργάνωσης όσο και στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στην παρεχόμενη δυνατότητα ανταλλαγής τεχνογνωσίας και ενημέρωσης για τις σύγχρονες εξελίξεις καθώς και προβολής του εκπαιδευτικού και επιχειρησιακού δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεων.
Οι διοργανωτές της έκθεσης εξέφρασαν από μέρους τους τις ευχαριστίες για την σημαντική συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων στην απόλυτη επιτυχία της.

Προηγούμενο άρθροΕπόμενο άρθρο