ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΛΛΑΔΑ/ΚΥΠΡΟΣ

H Rheinmetall και η Intracom Defense υπογράφουν την συνεργασία τους στα C4I συστήματα επί οχημάτων

Η Rheinmetall και η ελληνική εταιρεία Intracom Defense συμφώνησαν για στενή συνεργασία στον τομέα των συστημάτων C4I για στρατιωτικά οχήματα.

Οι δύο επιχειρήσεις θα συντονίσουν τις δραστηριότητές τους για την από κοινού ανάπτυξη και διάθεση συστημάτων C4I για οχήματα, με σκοπό να ανταποκριθούν στις εγχώριες και τις διεθνείς αγορές. Οι δύο συνεταίροι αλληλοσυμπληρώνονται στις τεχνολογικές ικανότητες τους με τον πλέον ιδανικό τρόπο. Ενώ η Rheinmetall Electronics επικεντρώνεται στα συστήματα διοίκησης και ελέγχου μεταξύ οχημάτων και ανωτέρων επιπέδων διοίκησης, η Intracom Defense είναι παγκόσμια αναγνωρισμένη για την εξειδίκευσή της σε συστήματα επικοινωνιών εντός του οχήματος, οι οποίες διασφαλίζουν την συνεννόηση των πληρωμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή η συνεργασία συνδέει το τακτικό σύστημα Διοίκησης και Ελέγχου TacNet της Rheinmetall, όπως και την εξειδίκευσή της σε Συστήματα Σύγχρονου Στρατιώτη και εφαρμογές C4ISTAR, με το Σύστημα Επικοινωνιών και Πληροφοριών WiSPRevo της Intracom Defense και την μακρόχρονη εμπειρία της στον τομέα των συστημάτων επικοινωνιών για οχήματα.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας οι εταιρείες θα ενοποιήσουν τις τεχνολογικές, κατασκευαστικές και εμπορικές ικανότητές τους για να προσφέρουν εξαιρετικές επιχειρησιακά, φιλικές στον χρήστη και ανταγωνιστικές στο κόστος C4I λύσεις για τα στρατιωτικού τύπου οχήματα, κυρίως προς όφελος του πελάτη.

Σχετικά με την Rheinmetall Electronics GmbH

Ψηφιοποίηση, δίκτυα, κυβερνοχώρος – Η Rheinmetall Electronics κατέχει την τεχνογνωσία για ολόκληρη την αλυσίδα ενός δικτύου συστημάτων: ξεκινώντας από τους αισθητήρες και την δικτύωση ανάμεσα σε πλατφόρμες και στρατιώτες, έως τις αυτοματοποιημένες συνδέσεις με σταθμούς όπλων και δρώντες. Επιπρόσθετα, προτείνει λύσεις προσομοίωσης για την ξηρά, τον αέρα και την θάλασσα με πλατφόρμες για εκπαίδευση και ανάπτυξη ατομική, ομαδική και ολόκληρων οργανισμών. Το χαρτοφυλάκιο της ολοκληρώνεται με εξειδικευμένα συστήματα πληροφορικής και κυβερνο-άμυνας.

Πελάτες σε περισσότερες από σαράντα χώρες εμπιστεύονται τις τεχνολογίες της Rheinmetall Electronics. Πολυάριθμα παραρτήματα διεθνώς εγγυώνται την εγγύτητα στον πελάτη και το εξαίρετο δίκτυο συνεργατών της.

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.rheinmetalldefence.com

Η Intracom Defense, θυγατρική της Intracom Holdings, είναι μια καταξιωμένη ελληνική εταιρεία στον χώρο των Αμυντικών Συστημάτων με αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα. Η εταιρεία χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη προηγμένων προϊόντων στους τομείς των ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων, τακτικών συστημάτων επικοινωνιών και πληροφοριών, ολοκληρωμένων λύσεων επιτήρησης, υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας και μη επανδρωμένων συστημάτων.

Η εξωστρέφεια και η αξιοπιστία που χαρακτηρίζουν την εταιρεία τεκμηριώνονται με το ιστορικό της επιτυχούς μακροχρόνιας συμμετοχής της σε διεθνή προγράμματα του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με την απρόσκοπτη υποστήριξη των πελατών της και την ποιότητα των προϊόντων της.

Προηγούμενο άρθροΕπόμενο άρθρο