ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΛΛΑΔΑ/ΚΥΠΡΟΣ, Χωρίς κατηγορία

Επίσκεψη του Ακόλουθου Εθνικής Άμυνας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην MILTECH HELLAS

Στις 17 Ιουνίου 2021, ο Ακόλουθος Εθνικής Άμυνας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) στην Ελλάδα, Ταξίαρχος Jassim Shurafa, καλωσορίστηκε στη Miltech Hellas S.A., από τον Αντιπρόεδρο της Εταιρίας, κ. Ιωάννη Καλύβα, συνοδευόμενο από τους διευθυντές Έρευνας & Ανάπτυξης και Πωλήσεων της εταιρίας.

Ο Ακόλουθος Εθνικής Άμυνας των ΗΑΕ έλαβε μια σύντομη ενημέρωση σχετικά με την αποστολή, τη δομή και τις ευκαιρίες συνεργασίας της Miltech Hellas σε προγράμματα έρευνας και ανάπτυξης μεταξύ των αμυντικών βιομηχανιών της Ελλάδας και των ΗΑΕ.

Η επίσκεψη περιλάμβανε πλήρη ξενάγηση στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας με έμφαση στο εξειδικευμένο και πλήρες καταρτισμένο προσωπικό καθώς και την υπεροχή των διαδικασιών της εταιρίας, εμπνέοντας εμπιστοσύνη και ενδιαφέρον των ΗΑΕ σε μελλοντικές συνεργασίες.

###

Η MILTECH Hellas S.A. είναι μια αμιγώς Ελληνική Εταιρία Σχεδίασης και Παραγωγής ηλεκτρονικών και ηλεκτρο-οπτικών συστημάτων, μηχανολογικών και αμυντικών εφαρμογών ειδικού σκοπού, με έτος ίδρυσης το 1997. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή του Κορωπίου σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Η εταιρία διατηρεί πολύχρονη συνεργασία συμπαραγωγών, ηλεκτρονικών (avionics), ηλεκτρολογικών (καλωδιώσεις & ηλεκτρολογικά συστήματα αεροσκαφών) και μηχανολογικών εξαρτημάτων με κορυφαίες εταιρίες αεροναυπηγικής.

H MILTECH είναι μέλος του Μητρώου Κατασκευαστών Αμυντικών Υλικών του Ελληνικού Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015, EN 9100:2018, ISO 27001:2013, ISO 14001:2015 και ISO 45001:2018, καθώς κατέχει και Πιστοποιητικά Ασφαλείας για το προσωπικό και τις εγκαταστάσεις της.

Πέρα των ανωτέρων, η MILTECH είναι η μοναδική Eλληνική Αμυντική Βιομηχανία που έχει σχεδιάσει, αναπτύξει και παράγει συστήματα θερμικής απεικόνισης τόσο για σκοπούς επιτήρησης όσο και σκόπευσης, διαθέτοντας τα προϊόντα στην διεθνή αγορά. Το τελευταία χρόνια η εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρίας προσεγγίζει το 98% του κύκλου των εργασιών της.

Προηγούμενο άρθροΕπόμενο άρθρο