ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΛΛΑΔΑ/ΚΥΠΡΟΣ, Χωρίς κατηγορία

Σημαντική βράβευση της Miltech Hellas S.A: Έλαβε την διάκριση της «Εξωστρεφούς Επιχείρησης»

Η Miltech Hellas S.A. τιμήθηκε με το βραβείο «Εξωστρεφούς Επιχείρησης» την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019, κατά τη διάρκεια των 1ων βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος» που έλαβαν χώρα στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, με την ευκαιρία της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

 

 

Τα βραβεία διοργανώθηκαν από την GK MEDIA PUBLISHING και την PALLADIAN CONFERENCES, υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου και με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος και του Συνδέσμου Εξαγωγέων – ΣΕΒΕ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία πολλών εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας, υπουργών της κυβέρνησης, πολιτικών και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

 

Η εκδήλωση είχε σκοπό να επιβραβεύσει τους καλύτερους του ελληνικού επιχειρείν, τους διορατικούς και πρωτοπόρους που τολμούν, οραματίζονται και διακρίνονται σε μια περίοδο γεμάτη αντιξοότητες. Παράλληλα, είχε σκοπό να προβληθούν οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες, ώστε να αποτελέσουν πρότυπο για την κοινωνία και μοχλό για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας.

 

Ο κ. Ευάγγελος Βερονικιάτης, αντιπρόεδρος της Miltech Hellas S.A., κατά την τελετή απονομής του Βραβείου «Εξωστρεφούς Επιχείρησης» Στο διαγωνιστικό μέρος, βραβεία απονεμήθηκαν σε εταιρείες από όλους τους τομείς της ελληνικής οικονομίας. Εκ μέρους της εταιρείας Miltech Hellas S.A., το βραβείο παρέλαβε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, κ. Ευάγγελος Βερονικιάτης. Η εταιρεία Miltech Hellas S.A. επιλέχθηκε και βραβεύτηκε ως η ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο της Αμυντικής Βιομηχανίας με εξειδίκευση πολλών ετών στην σχεδίαση και κατασκευή υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικών & ηλεκτρο-οπτικών συστημάτων.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1997 και έκτοτε έχει αναπτύξει συνεργασίες με εταιρείες ελληνικές και του εξωτερικού για την σχεδίαση και κατασκευή προϊόντων τεχνολογίας καθώς και συμπαραγωγής αμυντικού εξοπλισμού και συστημάτων, είτε άμεσα είτε μέσω αντισταθμιστικών ωφελημάτων για τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Η Miltech Hellas S.A. είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015 & EN 9100:2018, αποτελεί μέλος του Μητρώου Κατασκευαστών Αμυντικού Εξοπλισμού του Ελληνικού Υπ. Άμυνας και κατέχει διαβαθμίσεις ασφαλείας τόσο για το προσωπικό της όσο και τις εγκαταστάσεις της.

Επιπρόσθετα, είναι εγγεγραμμένη ως επίσημος προμηθευτής του NATO. Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται 20 Km ανατολικά της Αθήνας στην περιοχή του Κορωπίου, πλησίον του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος και στεγάζονται σε δύο όμορα κτήρια συνολικής επιφάνειας 20.000m2 που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, μηχανουργείο, Τμήματα Έρευνας & Ανάπτυξης, Αυτόματης Παραγωγής Πλακετών PCB, Παραγωγής Ηλεκτρονικών & Κατασκευής Καλωδιώσεων. Οι τομείς εξειδίκευσης αφορούν στην σχεδίαση, ανάπτυξη και παραγωγή συστημάτων Θερμικής Απεικόνισης και άλλων τεχνολογιών αιχμής όπως ηλεκτρονικών εξαρτημάτων αεροσκαφών, τηλεπικοινωνιακών συστημάτων, μηχανολογικών εξαρτημάτων και καλωδιώσεων. Επιπλέον, η Miltech Hellas S.A. είναι η μόνη αμυντική βιομηχανία η οποία έχει σχεδιάσει, αναπτύξει και κατασκευάσει συστήματα Θερμικής Απεικόνισης για εφαρμογές Επιτήρησης και Στόχευσης και έχει διαθέσει τα προϊόντα αυτά διεθνώς.

Σημείο αναφοράς είναι, δε, το γεγονός ότι το 98% του ετήσιου τζίρου της εταιρείας αφορά σε εξαγωγικές δραστηριότητες. Στοιχεία Επικοινωνίας: MILTECH HELLAS S.A., Ι.Μεταξά 90, Καρελάς, Κορωπί, 19400, Αττική. www.miltech.gr

Προηγούμενο άρθροΕπόμενο άρθρο