ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΛΛΑΔΑ/ΚΥΠΡΟΣ

Special Forces Self Defense System (SFSDS): To κορυφαίο σύστημα αυτοάμυνας ήρθε στην Ελλάδα

Όσοι επιθυμούν να διδαχθούν κάτι πραγματικά καινοτόμο και ουσιαστικό αποτελεσματικό, σε ό,τι αφορά την αυτοάμυνα μπορούν πλέον να απευθυνθούν στην Θεσσαλονίκη και στον Κυριάκο Τσολερίδη που παρουσιάζει το Special Forces Self Defense System.

TO SFSDS δεν είναι μια ακόμη προσπάθεια παρουσίασης ενός συστήματος αυτοάμυνας. Είναι μια πολυετής προσπάθεια ανάλυσης, μελέτης και χρήσης τακτικών μάχης, είτε μέσα από το πεδίο είτε μέσα από την εκπαίδευση και την εμπειρία, που ενσαρκώνει με τον καλύτερο τρόπο την απάντηση στις απαιτήσεις των καιρών σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα μάχης. Ο Κυριάκος Τσολερίδης γνωστός στον κόσμο των Πολεμικών τεχνών αλλά και των Eιδικών Δυνάμεων, παρουσιάζει ένα σύστημα μάχης.

Δεν πρόκειται για μια πολεμική τέχνη με την αμφίβολη αξία της στα πλαίσια του γυμναστήριου η στο ρινγκ, αλλά επικεντρώνεται στα στοιχεία αυτά και στις προκλήσεις που θα συναντήσει ο πολεμιστής- στρατιώτης και ο αστυνομικός στο πεδίο. Γι’ αυτό δίνεται έμφαση στην εκπαίδευση στους εξωτερικούς χώρους, στο δρόμο, στην ύπαιθρο, μέσα σε δωμάτια στον αστικό ιστό, σε σκάλες περιλαμβάνοντας όλα τα πιθανά σενάρια με όλα τα όπλα που μπορεί να διαθέτει ο αντίπαλος.

Το σύστημα SFSDS Sείναι συνδυασμός τεχνικών αυτοάμυνας που χρησιμοποιούνται από́ τις καλύτερες μονάδες Eιδικών Δυνάμεων ανά́ τον κόσμο – combat sambo – combat jujitsu – aikijutsu – hapkido- systema -pankration σε απλοποιημένη μορφή́ για τον απλό́ πολίτη, τον αστυνομικό́, τον στρατιωτικό́ και τον επαγγελματία στον τομέα της ασφάλειας.

Περιλαμβάνει σύντομες και κατανοητές τεχνικές αυτοάμυνας και χωρίζεται σε:

  • Civilian Self Defence, αυτοάμυνα για πολίτες ( από́ άοπλο- ένοπλο)
  • Law Enforcement, αυτοάμυνα σε άοπλο- ένοπλο και τεχνικές σύλληψης- ακινητοποίησης- μεταφοράς κρατουμένου.
  • Military Combat, αυτοάμυνα σε ενόπλους – ( μαχαίρι, πιστόλι, τυφέκιο) σε αόπλους – (hand to hand combat) τεχνικές ακινητοποίησης – σύλληψης.

Ο ιδρυτής του συστήματος υπήρξε επί σειρά́ ετών εκπαιδευτής αυτοάμυνας σε μονάδες Ειδικών Δυνάμεων – αθλητής πολεμικών τεχνών με διακρίσεις, και είναι αναγνωρισμένος προπονητής από́ τη Γενική́ Γραμματεία Αθλητισμού́.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6987228848

Προηγούμενο άρθροΕπόμενο άρθρο